viernes, 21 de febrero de 2014

Un nou repte: una línia de temps

Vos proposem un repte, que de aconseguir-lo vos suposarà un positiu. Aquesta vegada és prou difícil, ja que implica manejar una aplicació online. Podeu demanar ajuda als vostres pares o germans per a la part informàtica.
Anem a crear una línia de temps a partir d'una aplicació web anomenada TImeRime, a la que podeu accedir polsant el següent enllaç
Què és una línia de temps...
"Una línia del temps és una eina que s'utilitza per registrar i ordenar dades cronològiques com dates i períodes de temps de forma clara i senzilla. Hi podem relacionar esdeveniments importants i els personatges que van participar-hi amb la data en què van ocórrer. La línia del temps ens permet comprendre fàcilment alguns successos històrics."
A continuació vos deixe un parell d'exemples:Ara que ja sabeu que és un línia de temps... vos toca dissenyar una en la web de TimeRime sobre els avanços tècnics. Teniu que incloure els que apareixen al llibre i posar 4-5 més. Quan acabeu de fer-la teniu que enviar un mail amb l'enllaç (és el símbol amb forma de cadena de la part superior) bé a Gabi, bé a Carmina.
Per ajudar-vos a utilitzar la web TimeRime vos deixem un tutorial prou completI per últim un exemple fet en aquesta aplicació:

http://timerime.com/es/linea_de_tiempo/446230/Lhistria+dels+ordinadors/

No hay comentarios:

Publicar un comentario